Lycklig måndag - hemgjord vaniljglass

Mr. Pathy har en rad olika frukter, grönsaker och kryddor i sin trädgård. Här är det peppar som ska bli svart genom kokning. Han har också två kor och några höns, plus en halvtam kobraorm ... Mr. Pathy har en rad olika frukter, grönsaker och kryddor i sin trädgård. Här är det peppar som ska bli svart genom kokning. Han har också två kor och några höns, plus en halvtam kobraorm ...

Sommarens glasssmak, vaniljsås och cream brylén är räddade!

Köp en sanslöst god vaniljstång direktimporterad från södra Indien!

 

Högt uppe bland bergen i Kalryan Hills är luften sval och ren. Där, på sluttningarna ner mot dalen i Vellamalaj, har Mr. Pathy sina trädgårdsodlingar. Mr. Pathy är pensionär men arbetar fortfarande med Intacts skola i Vellamalaj. Hans och fruns lediga tid går till trädgårdsskötsel, förutom yoga, meditation och barnbarn förstås.

 

Tina har ett kilo pinfärsk vanilj av absolut högsta kvalitet till försäljning. Hon säljer vaniljstängerna för tio kronor per styck. Då är varje stång mellan 15 och 20 centimeter lång och räcker alltså betydligt längre än de små, taniga vaniljstänger som säljs på ICA och COOP för 20 kronor stycket.

 

Ring Tina direkt och beställ på 070 342 10 40, eller via mejl: tina_c_jo@msn.com

 

Vill du ha det hemskickat så tillkommer portokostnad.

Allt överskott från försäljningen går direkt till Intact special school.

 

2012 - 04 - 14

Etiketter: lycklig måndag

Kommentera gärna inlägget: