Lycklig måndag - Jonny B Good

"Och bland dessa krokiga kroppar, ska jag söka en ros och en ring.

För kanske just en bland spillrorna här, ska visa sig vara en prins."

 

- några strofer ur Mikael Wiehes "Jakten på Dalai Lama".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För Akash blev rocklåten "Jonny B. Good" vägen till en roligare och mer aktiv vardag. Med svåra spastiska kramper och liten tillgång till kommunikation blir musiken en väg mot utveckling. Motivationen och glädjen får honom faktiskt att dansa, när någon håller honom under armarna. Han skrattar högt och hjärtligt och blir tvärilsken när sången och musiken tystnar. Han har kanske för första gången i sitt liv lärt sig att göra anspråk. Tycker man om musik ska man väl ha rätt till musik också.

 

Men behoven av specialtillverkade hjälpmedel är mycket stora i Indien och Intacts Vänner behöver bli flera. Fundera inte längre, utan gå in på hemsidan och bli medlem. Pengarna behövs och de kommer fram - det vet jag. www.intactsvanner.com  

 

2012-02-27

Etiketter: lycklig måndag

Kommentera gärna inlägget: