Lycklig måndag - Fjöl av å go jul

Pärsk! Ingen is på någon insjö så långt ögat kan se.

Å jag som har lovat att en jul-gädda ska pryda julbordet!

Nu fick det bli en härlig kryssningstur till Åland istället för angelfiske.

Fick där en pava whiskey av världens bästa son och med hjälp av den lycka och vällust som pavan skänker ska  jag kroka en digital Wii - seabass på minst åtta kilo hemma framför teven. Delar jag med mig av whiskeyn till de andra julbordsgästerna kommer alla att låta sig väl smaka av fisken. Tror jag ska tranchera den med ett Joystick och servera den i ett rött USB-minne. Efter en HTML-kodning återstår heller inga buggar som kan fastna i halsen.

 

Så skit i alla konventioner och fiska digitalt den här julen!

 

Uppsala den 19 december

Etiketter: lycklig måndag

Kommentera gärna inlägget: